Dritta Neumann

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď to najlepšie je samozrejmé

O všetkých tých malých chvíľach, ktoré sú "najlepšie na svete".
Rozhodla som sa spísať zoznam 10 vecí, ktoré si tento prívlastok rozhodne zaslúžia, no zároveň sú bežnou súčasťou života každého z nás. Tak napríklad: 1. Keď sa ráno zobudíte, popri tom si sladko driemete, je Vám teplúčko a každá poloha, ktorú v posteli zaujmete je lepšia ako tá predošlá! A úplne najviac je, keď nemusíte nikam vstávať! 2. Toto je bod pre tých ktorí nevaria :) Celý deň myslíte na nejaké Vaše obľúbené jedlo, a potom prídete domov vyhladovaní z práce, či zo školy, a porcia toho Vášho obľúbeného na Vás nedočkavo čaká. A úplne najviac je dupľa! 3. Keď sa poriadne, kvalitne, zdravo a dobre vyseriete. Toto nepotrebuje komentár. 4. Celý deň trávite vonku na vzduchu, športujete, ste na prechádzke, neriešite počítač, či mobilný telefón. Večer prídete domov, hodíte si horúcu sprchu a večeru. Ten pocit únavy, keď sa zvalíte do postele stojí za to! 5. Keď Vám milovaná osoba zavolá alebo napíše smsku presne v tom okamihu, ako na ňu myslíte. 6. Keď vidíte vychádzať a zapadať Slnko v jeden a ten istý letný deň. 7. Keď sa na Vás Váš pes, ktorého už máte 12 rokov pri príchode domov stále s láskou vrhá a rovnako intenzívne sa teší ako keď bol ešte šteňa. 8. Keď stretnete niekoho známeho v meste a ten Vám na Vašu otázku "ako sa máš?" odpovie naozaj úprimne "Skvelo!" 9. Keď si prečítate ozaj skvelý vtip a zakaždým, keď si naňho spomeniete je Vám veselo. 10. Keď Vás niečo extrémne svrbí a Vy sa poškrabete, keď ste príšerne smädný a môžete sa okamžite napiť niečoho osviežujúceho, keď ste celý deň v opätkoch /platí pre ženy/ a po príchode domov zhodíte topánky z nôh, keď.....a vlastne, každý máme svojich top 10 vecí, ktoré nás robia spokojnými v živote.... Želám pekný deň.

Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. radost sa pristavit :)
    aaah (dopila som slastne glg) , prijemne preletenie aj sa mi pri citani hned vsetko pripomenulo ,mnam, mnam , to prepinanie budika a chlipkanie vody a kavy, a tukanie a kukanie a dychanie ..

    A vitaj na blogu, cit sa tu fajne :)
    publikované: 20.04.2011 21:30:07 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014